Cautare

1466 de rezultate pentru "tudor daniliuc" (2.99 secunde)
Surse din PSD au declarat ca, dupa ce liderii partidului au decis sa lase la latitudinea PSD Valcea daca il vor exclude din partid pe fostul lider al organizatiei municipale Ramnicu Valcea, Ion Tudor, Ion Iliescu a intervenit, afirmand ca ar fi indicat ca PSD sa nu mai recurga la astfel de "masuri cazone", de excludere a vocilor critice.
Corneliu Vadim Tudor l-a numit vineri, intr-o conferinta de presa, pe Dan Voiculescu "Felix Cotosmanul", afirmand ca presedintele fondator al PC "a turnat" la securitate pentru o bucata de paine, "dar din painea aia si-a facut cinci posturi de televiziune".
Lucian Bolcas, Gheorghe Funar, Ilie Ilascu, precum si Oana Zavoranu ar urma sa se numere printre candidatii PRM pentru alegerile parlamentare, Corneliu Vadim Tudor. ... Corneliu Vadim Tudor, motionat de anuntul pe care urma sa il faca, a botezat-o pe viitoarea candidata "Oana Vasilescu".
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, respinge "cu dispret" propunerea Partidului Conservator de fuziune prin absorbtie, pe care o califica drept "nerusinata", potrivit unui comunicat remis marti publicitatii si semnat de liderul PRM.
Corneliu Vadim Tudor, presedintele PRM, a anuntat vineri ca delegatia PRM va solicita, la consultarile de la Cotroceni, numirea unui alt sef la DNA si anchetarea lui Daniel Morar pentru "politizarea indamisibila a actului de justitie si abuzurile savarsite".
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a afirmat ca partidul sau doreste ca Nastase si Mitrea sa aiba imunitatea ridicata urmand ca acestia sa-si dovedeasca nevinovatia in fata magistratilor. ... Daca vor fi nevinovati, vor zburda", a declarat Vadim Tudor dupa intalnirea partidelor parlamentare cu presedintele Traian Basescu.
In replica, presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ca solicitarea PC de denuntare a acordului incheiat cu partidul sau si de a primi functia de vicepresedinte al Senatului "este un demers ridicol", iar conservatorii "sunt niste imbecili".
Consiliul National al PRM a votat sambata, la propunerea presedintelui partidului, Corneliu Vadim Tudor, componenta noului Birou Permanent al formatiunii. Astfel, presedinte va ramane in continuare Corneliu Vadim Tudor, secondat de vicepresedintele executiv Lucian Bolcas.
Tudor, Vasile Blaga, Mircea Geoana, Cristian Diaconescu, Lavinia Sandru, Ion Iliescu, Adrian Nastase, Crin Antonescu, Viorel Hrebenciuc, sunt printre parlamentarii care, intre 2006-2008, au votat cel mai putin in plen.
Ori, avand in vedere declaratiile si deciziile liderului Corneliu Vadim Tudor, care azi sunt intr-un fel, iar maine pe dos, nu se mai stie cu exactitate daca seful organizatiei constantene este proaspat numitul Ion Anghel (foto) (consilier mangaliot) sau s-a revenit la vechea formula "dirijata" de Gheorghe Nicolae.
Avand drept obiectiv imbunatatirea calitatii vietii in randul cetatenilor, primarul orasului Harsova, Tudor Nadrag (foto) a demarat, in premiera, proiectul privind iluminarea publica.
Potrivit primarului din Harsova, Tudor Nadrag (foto), de ieri s-a si inceput turnarea betonului la fundatia viitoarelor magazine. ... Am decis sa construim magazinele pentru gestionarea aglomeratiei din piata", a declarat primarul Tudor Nadrag, care a mai precizat ca valoarea viitoarelor magazine se ridica la 400.
"Practic, vor fi doua partide, dar un singur electorat", se arata in documentul semnat de Corneliu Vadim Tudor si George Becali.
35% ar vota cu Traian Basescu (din partea PDL), 25% - cu Mircea Geoana (din partea PSD+PC), 20% - cu Crin Antonescu (din partea PNL), 11% - Corneliu Vadim Tudor (din partea PRM), 5% - Principele Radu (independent), 1% - Nati Meir (independent), 3% - alt candidat.
35% ar vota cu Traian Basescu (din partea PDL), 25% - cu Mircea Geoana (din partea PSD+PC), 20% - cu Crin Antonescu (din partea PNL), 11% - Corneliu Vadim Tudor (din partea PRM), 5% - Principele Radu (independent), 1% - Nati Meir (independent), 3% - alt candidat.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, afirma ca, in cazul in care nu se va califica in turul doi al alegerilor prezidentiale, voturile simpatizantilor sai nu vor fi merge la Traian Basescu.
Doi candidati la alegerile prezidentiale, Corneliu Vadim Tudor (PRM) si Kelemen Hunor (UDMR) au criticat luni propunerea Autoritatii Electorale Permanente din Legea alegerii presedintelui potrivit careia fiecare candidat ar urma sa plateasca o taxa de 1,2 mil.
Corneliu Vadim Tudor, seful unui partid extraparlamentar (PRM) il acuza pe Patriarhul Daniel ca si-a vandut sufletul Satanei, facand campanie electorala pentru Traian Basescu, seful statului santajandu-l pe inaltul ierarh cu un dosar de Securitate. ... Corneliu Vadim Tudor uita preceptul biblic "Nu judeca pentru a nu fi judecat".
"Nu Crin Antonescu, nu Mircea Geoana ar putea fi un Obama pentru Romania, ci Klaus Johannis", este de parere jurnalistul Cristian Tudor Popescu. ... Daca PSD insista in continuare pe un premier propriu sau incepea negocierile cu PNL, situatia nu ar fi dus nicaieri, considera Cristian Tudor Popescu.
Simpatizantii liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor, ce doreau sa sustina lansarea candidaturii sale la alegerile prezidentiale, nu au fost lasati sa intre in sala Teatrului Odeon, unde facusera repetitii timp de cateva zile.
google-analytics.com